2009. január 1., csütörtök

2009 - Ezt várom

Benjamin Button

Mindenhonnan pozitív kritikák érkeznek David Fincher (Hetedik, Harcosok klubja) új filmjéről, melyben Brad Pitt visszafele öregszik... Izé... Fiatalodik. A szkriptet a Forest Gump forgatókönyvírója hozta össze, és állítólag mind hangulatban, mind minőségben megközelíti a fantasztikus Zemeckis mozit!

Slumdog Millionaire


Danny Boyle (Trainspotting, 28 nappal később) akármelyik műfajban próbálta ki magát eddig a sci-fi-től drogos drámán keresztül a horrorig, nem okozott csalódást. Új fílgúd mozijáról többen is kijelentették, hogy a rendezés tökéletes!

9


Nemrég láttam ezt a remek trailert ebből a felnőtteknek való animációs filmből, melyhez nem kisebb rendezők adták a nevüket, mint Tim Burton és Timur Bekmambetov (Éjjeli őrség, Wanted). Azonnal rákattantam.

Terminator Salvation


A Franchise szerelmeseként jókat remélek ettől a filmtől, erős látványt, pörgő akciót és legalább egy szemernyi hangulatot a régi terminátor mozikból.

Watchmen


Az alapanyagul szolgáló képregényt irodalmi műnek tekintik, a trailer alapján pedig 2009 egyik leglátványosabb filmjére számíthatunk. Nagy kár, hogy egyre dagad a Warner-Fox botrány, így a bemutató időpontja bizonytalanná vált.

2 megjegyzés:

(ary)komate írta...

A 9-hez ajánlom ezt a kis rövidfilmet:
http://www.youtube.com/watch?v=964QHmjLqa0
10 perc. Nem tudom, hogy mennyi köze van ennek a rövidfilmnek az egész estés mozihoz, de szerintem a film elejére simán be lehetne tenni. Tán ez lenne az a rövid történet, ami bemutatja nekünk a főhőst. :)

_renton írta...

vágom, persze :)


Nem csak mozis blog - 2011

e-mail: kasafero@gmail.com