2008. szeptember 20., szombat

Figyelem!

Kritikusok, elmélészek, hírközlők, zene, film, színház, irodalom és játékbuzik jelentkezését várjuk, az oldal életének felpezsdítése végett. Az elvárásaink természetesen nem verdesik az egeket, nem kell 26 bölcsészdiploma egy épkézláb véleményhez, bőven elég például a józan paraszti ész. Szóval, ha van időd és energiád, ha érdekelnek az említett témák és szívesen formálsz véleményt a kultúráról, jelentkezz a mozisbloghoz szerzőnek a kasafero@gmail.com ímélcímen. A legjobb, ha rögtön mutatsz is néhány írást nekünk. Bizonyos stilisztikai szintet (ahogy már említettem nem dosztojevszkijit) azért meg kell ütni a jelentkezőknek, de a lelkesedés és érdeklődés legalább ennyire fontos. Gyertek, csináljunk egy fasza multikulti blogot!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát ha a játékbuzi alatt azt értitek hogy szeret játszani de nagyon akkor én örömmel bejelentkezek ha viszont azt hogy játszásiból szeret homoszexuális irányultságot illetve viselkedés formát felvenni, akkor nem én vagyok az emberetek (ja és vannak ám külön erre szakosodott társkeresők/forumok ha esetleg ott vetnéd fel ezt a témát,talán tudnának neked segíteni...köhömm)!

_renton írta...

:) No, olvastam a kritikád, jó lett, bár kicsit kevesebb bazmeggel még jobb lenne. Örömmel látunk itt egy játékos embert, hamarosan megcsinálom a profilodatvagymit, hogy tudjál közölni írásokat. Üdv!

Névtelen írta...

Most lehet én vagyok hülye, de ha nem mondod meg a profilnevet amit csináltál (meg hozzá a jelszót) akkor nem nagyon tudok közölni írásokat ám!

Névtelen írta...

Most megpróbálók belépni az e-mail címemmel meg a jelszavammal és ha sikerül akkor nagy bajban leszel! (mert hogy én nem regisztráltam magam az bízti)

Névtelen írta...

szerencséd

_renton írta...

Most küldtem el a meghívót a hotméles címedre. Addig is, míg beregelsz, vagynemtommi, engedelmeddel fölteszem a rezidentívöl kritikádat.


Nem csak mozis blog - 2011

e-mail: kasafero@gmail.com