2010. szeptember 30., csütörtök

Skyline trailer (2010)

Mjomjomjomjomjo, szavamra mondom, itt göcögök már 3 perce, mióta megnéztem a Skyline új trailerét, melyben a gonosz alieneknek van pofájuk lenyúlni a helikoptert a menekülő hős elől, aki ezért láthatóan, nos, mérges. Egyelőre senki ne tápláljon hiú reményeket, a film elkovetői az Alien vs. Predator Requiem rendezőpárosa. Innen (volna) szép pozitívan csalódni.

8 megjegyzés:

straubbazsi írta...

Azért az 1:56 kép már így is elég erős :D

_renton írta...

A romantika még ezeket a geciket is legyőzi.

Máté írta...

Szépek a szörnyek. Kíváncsi vagyok, hogy a fehér-kék fény mikor válik ultragagyivá. Szerintem ha zöld fény lenne a főszerepben, akkor 1 egész pontot esne a film nézettsége. + most végzem be a Törtetők c. sorozat 7 évadát. Érdekes dolgok vannak benne a filmiparról. Szóval nagy biznisz van a béna forgatókönyvek jó technikával és színészekkel történő feltuningolásában.

_renton írta...

igen, érdekes ez a fény kérdés. Meg ez a star trekben is előszeretettel alkalmazott lencsecsillogás, ami most nagy divat, én bírom.

_renton írta...

Breaking news: a készülő Battle: Los Angeles című film rendezője állítólag plágiummal vádolja a Skyline-t rendező Strause fivéreket, alighanem a cgi trükkök miatt. Tudjátok, kik a Battle: Los Angeles (amúgy szintén iváziós film) trükkmesterei? A Strause fivérek. Nocsak.

Máté írta...

A Battle: Los Angeles-ről nem írtál bejegyzést... de persze érdekes. Én szeretem az inváziós filmeket, ha valamilyen szinten a két film más-más szemszöget tud képviselni, akkor nincs alapja a plágiumnak. Merthogy én úgyis letöltöm mindegyiket. :D

_renton írta...

Nade, ha ugyanúgy vakuznak ugyanolyan űrhajókból az azért kellemetlen lesz :P

Névtelen írta...

Megnéztük, nagyon gyenge. Ti ne tegyétek.
3/10


Nem csak mozis blog - 2011

e-mail: kasafero@gmail.com