2011. január 3., hétfő

2011 - Ezt megnézzük!

Következzen néhány trailer, ami felkeltette blogunk érdeklődését, vagy fogalmazzunk úgy, hogy egy ideje tűkön ülünk miattuk. Ezeket a filmeket várjuk a legjobban 2011-ben.

127 Hours (2010)

Danny Boyle szeret nagy túlélőkről filmet forgatni. Jó példa erre Mark Renton a Trainspottingból vagy Jamal K. Malik a Gettó Milliomosból. Legújabb túlélője is kemény áldozatok árán tud fennmaradni. De beszéljen helyettünk ez a remek előzetes:


Biutiful (2010)

Két név: Alejandro González Iñárritu és Javier Bardem. Nomeg a kritikusoktól eddig érkező szuperlatívuszok. Vajon ez lesz a legmegrázóbb dráma 2011-ben?


Your Highness

Az Ananász expressz rendezőjének új filmje régimódi történelmi komédiának tűnik, de a legjobb értelemben. A trailerek egészen viccesek, a szereplőgárda pedig impozáns! Jelenleg a legjobban várt vígjáték!


Harry Potter és a halál ereklyéi, 2. rész

Mert egy egész nemzedék meghatározó filmes eposza fog lezárulni (igen, ezt immáron tessék komolynak venni) és minden jel arra mutat, hogy méltó módon.


A Föld inváziója - Csata: Los Angeles

Egyszerűen azért várjuk, mert marhajó hangulata volt az első anyagoknak, amiket a filmből láthattunk katonástul, űrhajóstul, robbanásostul. Reméljük nem fog csalódást okozni.


Cowboyok és űrlények

Mindenki arra számított, hogy Jon Favreau egy Vasemberhez hasonló vicces, könnyű akciófilmet készít ebből a cowboyos űrlényes képregényből. Ehhez képest az első trailer olyan mocskosnak és kiesnek láttatja a vadnyugatot, és olyan szemétmód félelmetesnek az űrlényeket, hogy mindenki jól meglepődött. Csak jöjjön már!

Nincsenek megjegyzések:


Nem csak mozis blog - 2011

e-mail: kasafero@gmail.com